De jeugdafdeling van volleybalvereniging Lycurgus bestaat op dit moment uit 16 jeugdteams, 4 jongens- en 12 meisjesteams, en daarnaast nog 6 mini teams. Er zijn 5 A-teams, 6 B-teams en en 5 C-teams. Deze teams spelen verdeeld over alle mogelijke klassen, van Topklasse tot aan de tweede klasse. Lycurgus heeft daarmee voor jeugd op elk niveau en elke leeftijd de mogelijkheid om te volleyballen. De jeugd van Lycurgus is onderdeel van Volleybalvereniging Lycurgus. 

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie gaat over alles dat betrekking heeft op de jeugd: Teamindeling, activiteiten, wedstrijdzaken, trainingstijden en -dagen en trainerszaken. De Jeugdcommissie bestaat dit seizoen uit zeven mensen. In de tabel hieronder kun je zien wie verantwoordelijk is voor welke taken.

De Jeugdcommissie is te bereiken via het mailadres jeugd@lycurgus.eu. Vanuit deze mailbox komen alle mails terecht bij de juiste persoon uit de Jeugdcommissie. Er wordt naar gestreefd de binnenkomende mails zo snel mogelijk te beantwoorden en af te handelen. 

Eline Draaisma
Technisch Coördinator Meisjes Hoog

Lisanne van Sonderen
Technisch Coördinator Meisjes Laag

Remo Mombarg
Oudercommissie

Anne Buunk
vertrouwenspersoon

Evelien Pinkster
Activiteiten

Maaike Pinkster
Activiteiten

Wim Kramer
Vertrouwenspersoon