jeugd@lycurgus/ januari 11, 2019/ Geen categorie, Nieuws

Het team wat ongeslagen is in de 1e klasse A! 5x de volle winst en 5x 3-1 winst. Kortom 10x winst op rij. MC2 is dan ook de terechte koploper van de 1e klasse A. Keep pushing meiden! (Dio Bedum, Flash en Krathos doen ook nog mee voor de prijzen)

MC2 bestaat uit 9 meiden en zij worden met veel enthousiasme getraind en gecoacht door Mia Cesljic van MA1. Mede dankzij Mia draait het team lekker. Dank je Mia! Zijn er dan nog verbeterpunten voor Mia? Jazeker, want welk team gaat Sinterklaas vieren 2 dagen voor Kerst? Ja hè Mia? Dat is MC2……nee hoor grapje, je doet het top! En het was erg gezellig heb ik gehoord. Thanks!

Ik heb het helemaal nog niet gehad over de toppers van MC2. Ik zal ze één voor één voorstellen, hier komen ze;

Amber, passer/loper, houdt alle ballen van de grond en heeft een service vanaf linksachter die vaak scoort! Aan het net weet ze de bal goed te raken.

Bregt, spelverdeler, die ook verrassende balletjes achterover geeft waar de aanvallers mee uit de voeten kunnen. Prikballen hebben bij haar geen kans.

Christa, passer/loper, met haar alles of niets service scoort zij hoog. Ook de aanvallende bal kan zij goed neerleggen aan de andere kant van het net.

Karlijn, spelverdeler, met haar grote passen komt ze bij elke bal. Een set-up geven is echt haar ding. Ook heeft ze als spelverdeler een sterke aanval in huis.

Leanne, midden, overgekomen van Smash en Block uit Hoogkerk komt goed uit de verf op mid en serveert als een kanon. Korte verdedigende balletjes heeft zij met gemak!

Mare, spelverdeler die de ballen rustig verdeelt over de aanvallers met maximaal resultaat. Een set-up op mid of naar buiten is voor haar geen probleem.

Marit, midden, specialist in de korte service achter het net en op haar pass kun je vertrouwen. Aan het net smasht ze naar links en rechts.

Noor, midden, verrast elke tegenstander met haar linkshandige smash en service. Ook haar blokkerende acties leveren behoorlijk veel punten op.

Savine, passer/loper, dankzij haar tennisverleden kan zij de bal veel topspin meegeven bij de service en aanval. Hierdoor is de tegenpartij vaak te laat, weer een punt!

Nog niet voldoende geïnformeerd over MC2? Kom dan gerust een keer kijken.

Heel veel succes meiden met de tweede helft van het seizoen! 

Groet,

Een trotse teamouder 

(Teamsponsor)

Share this Post