jeugd@lycurgus/ december 29, 2017/ Verslagen

Ter voorbereiding op het NOJK speelde Meisjes A het KVT in Assen. Het team, met speelsters uit Dames 1, 2 en Meisjes A1 en A2, speelden een heel erg goed toernooi. In de poulefase werd er slechts twee keer gelijk gespeeld en werden alle overige wedstrijden met 2-0 gewonnen. Daarmee eindigde het team bovenaan in de poule en mochten ze het in de halve finale opnemen tegen Sudosa-Desto. Ook in deze wedstrijd werd er geen set verloren en konden de meiden zich opmaken voor een finale in De Timp!

In die finale was Holyoke de tegenstander, zij waren eerste geworden in de andere poule. De finale werd 's ochtends om 11.00 in De Timp gespeeld. Nadat Lycurgus de eerste set had gewonnen, ging de tweede set naar Holyoke. Een derde set tot de 15 punten moest gespeeld worden. Daarin lukte het Meisjes A vanaf het begin een voorsprong te pakken en die vast te houden tot het eind, waarmee het toernooi gewonnen werd! Een heel mooi resultaat voor een team wat pas kort samen aan het trainen en spelen was en een goede voorbode voor de voorronde van het NOJK wat op 6 januari gespeeld wordt. Gefeliciteerd meiden!!

Share this Post